Chokladmousse med Marianne (6 port)
2 dl grädde
250 g kesella vanilj
1 dl Marianne-kulor
100 g mörk choklad
3 msk florsocker
1 msk kakao
2 äggulor
Vispa grädden och rör ner kesella. Krossa Marianne karamellerna. Smält chokladen. Blanda florsocker och kakao i en stor bunke, tillsätt äggulorna. Rör ner den smälta chokladen. Blanda i lite av gräddblandningen i chokladblandningen. Vänd ner resterande gräddblandning och Marianne-krosset. Ställ i kylen i minst 2 timmar eller över natten. Garnera med Mariannekross.
Lycka till!
30 mars 2008
Ve och fasa då var vi här igen söndagkväll. Snart åker jag i alla fall till USA. Det ska bli kul att träffa mina kompisar igen. Planen är att bila från Atlanta till Savannah och vidare till Charleston. Heta Södern med Borta med vinden känsla och stora plantager. Reser redan kvällen före till Arlanda och bor på hotell. Allt för att slippa en tidig morgon.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)