22 januari 2007

Läste i en tidning att linneservetter bara blir vackrare med åren. Känns skönt att tänka på. När jag precis kom på att jag är 2 år äldre än vad jag trodde. Åren går så fort så jag glömmer bort att jag blir äldre. Men nu har jag helt plötsligt fått lägga på 2 hela år. Omedvetet har jag slutat att åldrats när jag fyllde 30. Blev påmind igår när jag pratade med min vän A. 30 år sa hon men snälla, du är lika gammal som mig och vi blir 32 i år. Därför känns linneservetter helt rätt. Linne blir bara vackrare och vackrare med åren. Jag erkänner jag har åldersnoja. Diskuterade på jobbet om hur många år jag jobbat där. Själv trodde jag sisådär 2 år, men hör och häpna jag är inne på mitt fjärde år.



Därför vill jag bara omge mig med vackra tidlösa saker. Som den här kammarljusstaken från http://www.countrybymail.se/



Eller varför inte en fönsterlampa i fattigmanssilver från http://www.cosas.se
Den skulle passa i mitt sekelskiftskök.



Vackra flaskor och en kaffekvarn vill jag också ha till mitt kök.



Eller det här vackra skåpet från danska http://www.tinekhome.dk . Skulle göra sig bra i vardagsrummet. Har försökt övertala sambon att det kanske går att beställa och få det levererat till Sverige. Men det är som att tala till en vägg. Inte ens när jag föreslog att vi kunde ta en kort weekend och hämta hem skåpet ville han ge med sig.




Vackra ljus gör mig alltid glad. Här har jag ställt mina blockljus i gamla kakformar. Tillsammans med min ljussläckare bildar det ett fint stilleben.

 
Antal besökare totalt Antal besökare online