01 maj 2007

NYC

Hamnade mitt i en inspelning av Conan O`Brien, fråga mig inte hur men rätt som det var så satt vi där i publiken. Gissa om jag var spänd på att det skulle komma några kändisar kanske Orlando Bloom eller Colin Farrell coolt.
Men icke sa nicke Darell Hammond - komiker, Andrew WK- sångare och Blue October.
Jaha det var den talkshowen det aldrig hört talas om någon av dem. Men en T-shirt fick jag iallafall som det står Late night med Conan O`Brien, member crew, storlek XXL. Ser ut som en klänning när jag tar på mig den. Veckan efter samma dag så kommer Robin Williams som gäst, tänk om jag ändå var där en vecka senare...
Många promenader blev det och givetvis en tur till ground zero, där forna WTC stod. Där håller de nu på med att bygga en ny skrapa "Freedom Tower". Den kommer att bli 1776 feet hög ( 1776 representerar det år USAs självständighetsförklaring skrevs under) Runt omkring Freedom Tower kommer en grön park att anläggas.
Vyn av New York skyline kommer aldrig att bli densamma, men är dock fortfarande häpnadsväckande.

Godkväll Sverige!
Hemma igen. 8 dagar paserar rekord snabbt när man har det toppen. New York var efter 10 år fortfarande som jag kommer ihåg det: stort, stökigt, häftigt och enormt.
Affärer och restauranger har kommit och gått men i det stora hela så kände jag igen mig. Kinamat blev det i massor. Tro det eller ej men favorit restaurangen på Mott Street finns fortfarande kvar. Varje helg i ett år spenderade jag på den restaurangen och efter 10 år är jag tillbaka igen. Det var lika gott som jag kommer ihåg det och en lika sunkig toalett som för tio år sedan. Inga förändringar här inte, det var som att kliva 10 år bakåt i tiden.


Min enorma portion med orange chicken.
 
Antal besökare totalt Antal besökare online