11 mars 2007



Jag har bakat bullar med mandelmassa och utan pärlssocker. De ser lite trista ut men vad spelar det för roll när de smakar gudomligt. Serverat med söndagsporslinet kaffe och en sherry.

Hela helgen har passerat i rasande fart. I fredags hade vi personalfest och vi blev bjudna på mat.På menyn stod:
Ricottapaj
Oxfilé med potatiskaka
Regnbågsparfait
Om det var gott nja helt ok , ingen smak upplevelse precis. Maten kom från ett catering företag. Inte så stort engagemang i dukningen. Porslinet som maten serveras på tycker jag är super viktigt. Även om ett catering företag måste frakta sitt porslin fram och tillbaka. Ikea, http://www.ikea.se har väldigt mycket snyggt och billigt i sitt sortiment och egentligen är det bara fantasin som sätter stopp. Alla vackra glas som de har går utmärkt att servera en dessert i. Upplägget och dukning är också viktigt eftersom man äter med ögat.

 
Antal besökare totalt Antal besökare online